5 Ekim 2011 Çarşamba

Kakao Yağı Neye İyi Gelir

Kakao Yağı Neye İyi GelirCilt çatlakları, epilasyon sonrası yıpranan cildin tedavi edilmesi, sağlıklı ve hızlı bronzluk için kakao yağı bayanların vazgeçilmezleri arasındadır. Üstelik hoş kokusu sayesinde vücutta ınanılmaz bir rahatlık vermektedir.İstenmeyen Tüylerden Kurtulduktan Sonra Rahatlamak İçin Kakao Yağı Kullanın İstenmeyen tüylerden kurtulmak için tercih edilen yöntemler; ağda, cımbız, jilet, tüy dökücü krem gibi işlemlerden sonra cildinizde kızarıklık ve kuruma görülebilir. Hem yüz hem de vücutta rahatlama sağlamak için cildinizin neme ihtiyacı vardır. Nem; cildinizin parlayıp, esneklik kazanmasını sağlar. İçeriğindeki besleyici ve nemlendirici maddeler sayesinde kakao yağı; cildinize ihtiyaç duyduğu bakımı sunacaktır.
Epilasyon işleminiz bittikten sonra pamuk yardımıyla kakao yağını ilgili bölgelere sürün. Yuvarlak hareketlerle masaj yaparak cildinize yedirin. Uygulama sonrası cildinizin rahatladığını hissedeceksiniz.
Cilt Çatlaklarını En Aza İndirmek İçin Kakao Yağı Kullanın
Hızlı kilo alıp verme, cilt kuruluğu gibi nedenlere bağlı olarak göğüs, basen ve göbek bölgesinde cilt çatlakları oluşabilir. Özellikle hamilelik döneminde hızla kilo alımı cildin çatlamasında önemli bir faktördür.
Hamile olduğunuzu öğrendiğiniz andan itibaren cildinizde çatlamaları önlemek, yoğun nemlendirme yapmak için kakao yağını tercih edebilirsiniz. Her banyo sonrası göğüs, basen, kol ve göbek bölgenize kakao yağını masaj yaparak sürün.
Hızlı Bronzlaşma
Kumral ve beyaz tenli kadınların güneşlenirken karşılaştıkları durumlardan biri cilt renginin sadece kızarmasıdır. Hayalinizdeki bronz tene kavuşmak için güneşlenirken kakao yağını tercih edebilirsiniz.
Püskürtmeli kapaklı cam bir şişenin içinde eşit oranda kayısı ve kakao yağını karıştırın. Güneşlenmeye başlarken cildinizin hassasiyet oranına uygun güneş koruma kremini sürün. Koruma kremi cildiniz tarafından emildikten sonra kakao ve kayısı yağı karışımını cildinize püskürterek uygulayın. Hızlı bronzlaşma sırasında cildinizde renk farklılıkları olmaması için kakao ve kayısı karışımını yuvarlak hareketlerle masaj yaparak sürmeye ve her bölgeye eşit oranda dağıtmaya özen gösterin.
Hızlı bronzlaşma için kakao yağı karışımını tercih ediyorsanız; en fazla 3 gün ardı ardına kullanmaya dikkat edin. Kakao yağı cildin hızlı yanmasını sağladığı için 3 günden fazla sürekli kullanımda istediğinizden fazla cildinizin kararmasına neden olabilir.


saglikcini.com

CymPlus ile Kısırlık Tedavisi

CymPlus ile Kısırlık TedavisiCymPlus ile Kısırlık Tedavisi

Bu bölümümüzde Türkiye piyasasına yeni giren bir ürün olan CymPlus isimli Bitkisel gıda takviyesinin tanıtımını yapacağız. CymPlus Hollanda’dan ithal bir üründür.CymPlus, sperm kalitesi, hareketliliği ve miktarını artırır. Cym Plus’ı kullanarak öz güveninizi artırırsınız. Cym Plus ile Süreli ve daha yoğun orgazm ve boşalmaları yaşar ve daha çok cinsel istek duyarsınız.Sperm sayısı yetersiz olan, sperm kalitesinin azlığından şikayet edenler, Dünya’da büyük yankı uyandıran Cym Plus kısırlık hapı artık Türkiye’de. Kullanan erkekte spermi canlandıran, sperm hareketliliğini artıran , sperm sayısı ve kalitesini maximum seviyelere çıkarabilen bu bitkisel ürün çocuk sahibi olmak isteyipte olamayan çiftler için alternatif bir üründür.

İçeriğinde;
Yulaf (Avena sativa), Epimediyum, C vitamini (askorbin asit olarak), Magnezyum, Yeşil Çay özü, Dong Quai, E vitamini , L-Karnitin tartarat, Çinko (Çinko askorbat), B6 vitamini (Piridoksin HCI olarak), B12 vitamini (Siyanokobalamin), Folik asit, Selenyum, Magnezyum stearat, silika ve Jelatin kapsülü bulunur.

Sperm oluşturan en önemli maddeler şunlardır: Magnezyum, Fosfor, B12 + C Vitaminleri, Çinko. Bu önemli maddelerin bazılarından başka, Cym Plus formülü bitkisel içerikleri ve ekstra folik asit ile zenginleştirilmiştir.

Folik asit

Nijmegen’den bir araştırmacı, örneğin besinlerimizde çoğu zaman yetersiz olan folik asit ve çinko maddelerinin erkek spermin kalitesi üzerindeki etkisini araştırmıştır. Her iki maddenin etkisi kesin olarak belirlenmiştir. Gıda takviyesi alan erkeklerin menisi içindeki sperm hücre sayısı % 74 oranında artar.

Bitkisel içerikleri

Ginseng gibi Dong Quai da, yaşam enerjisini düzenleyen genel bir tonik olarak kabul edilmektedir. Dong Quai’da bulunan bir antioksidan olan Ferulik asit de sperm hücrelerinin hareketliliğini artırır. Avena Sativa, veya yulafta çok protein bulunur ve dayanıklılığı artırır. Avena Sativa zengin bir demir, mangan ve çinko kaynağı olup, Cym Plus ve onu kullanan erkeğe ihtiyacı olan canlılığı verir. Cym Plus bu bağlamda en komple formüldür!

Sizde bu ürün hakkında detaylı bilgi almak veya sipariş vermek istiyorsanız, aşağıdaki internet sitesi ve telefon numaralarından bu ürüne ulaşabilirsiniz.
Cym Plus / www.cymplusbayisi.com – Telefon : 0 (232) 274 77 87


saglikcini.com

Topuk Dikeni Hastalığı ve Tedavisi


Topuk Dikeni TedavisiTopuk Dikeni Tedavisi ve Alternatif çözüm yollarını araştırdık. Topuğumuzda oluşan ve yere basınca iğne batması şeklinde ağrı ve buna bağlı olarak yürüyememe gibi etkileri olan bir çeşit iskelet hastalığıdır.Çoğunlukla kadınlarda görülen bu iskelet hastalığını kökten çözecek tek çare ameliyattır. Ancak lazer ve klasik yöntemlerle yapılan ameliyatlar çoğu kadını korkutuyor. Bu yüzden bitkisel ilaçlar oldukça popüler.Plantar fasitis topuk ağrısının en sık nedenlerindendir. Ayak tabanındaki, topuğu parmaklara birleştiren, kuvvetli zarın, yani, plantar fasyanın gerginleşmesi, sertleşmesi ve iltihaplanması ile ortaya çıkar. Bu zarın görevi, ayak kavisini bir lastik gibi görev yaparak desteklemektir.
Topuk Dikeni Sebepler
• Sürekli sert zeminlerde yürümek,
• Uygun olmayan ayakkabılar,
• Normal dışı yürüme biçimi, düzgün olmayan zeminlerde yürümek,
• Çok uzun koşu ve spor aktiviteleri,
• Ayakta kalmayı ve çok yürümeyi gerektiren meslekler,
• Gebelik,
• Ayak kavsinin düz ya da yüksek olması,
• İleri yaş,
• Aşırı kilo ve uzun süreli yüksek topuklu ayakkabı giymek.
Sonuçta, topuk altında önceleri hafif, ancak sonra artan ve özellikle sabah ilk basışta batıcı ya da yanma tarzında ağrı ortaya çıkar. İlerlemesi durumu topuk dikeni olarak adlandırılan, topuk kemiğine yapıştığı yerde zarın kemikleşmesi ile sonuçlanır.
Tedavi seçenekleri
Topuk Dikeni Tedavisi ve Alternatif Çözüm Yolları
• Germe egzersizleri,
• Ağrıyı artıran aktiviteleri azaltmak,
• Tabana binen yükü azaltan tabanlık ve destekler,
• Taban masajı,
• Antienflamatuvar ilaçlar,
• Ayağınız için topuk kısmı oyulmuş ortepedik terlik ve ayakkabı kullanmak
• Kortizon enjeksiyonu,
• Yukarıdaki yöntemler yeterli olmazsa ameliyat.
Topuk Dikeni (epin kalkenei)
Topuk Dikeni Tedavisi ve Alternatif Çözüm Yolları
Oluşma sebebi ayak tabanındaki aşırı zorlanmadır. Ayak tabanındaki tendon dokusunun topuşa yapışma yerinde gerilme, zorlanma nedeniyle zamanla minik yırtık ve zedelenmeler oluşur. Daha sonra oluşan doku iltihabı ve sertleşmesi, yerini kemikimsi bir yapıya bırakır. Bu da röntgen filminde topuğa batmış bir diken gibi görünür. Ağrının sebebi dokuda meydana gelen zedelenmedir. Oluşan kireçlenme vücudun zedelenmeye karşı verdiği reaksiyondur. Şişmanlık,ayak taban bozuklukları, uzun süre ayakta kalma, yürüme ve bazı spor dallarındaki aktiviteler hazırlayıcı faktör oluştururlar. Hasta genellikle sabah kalkınca ilk adımda şiddetli topuk ağrısından yakınır. Daha sonra kısmen hafifleyen ağrı, uzun süre yürüme, ayakta kalma ile tekrar artabilir

Uzman Görüşleri

Topuk Dikeni Tedavisi ve Alternatif Çözüm Yolları
Özel bir yağ dokusu ile çevrili olan “topuk” bazen inatçı bir ağrı ile sizi taşımak istemeyebilir. Karşılaşılan bu durumun “topuk dikeni” olduğuna dikkat çeken ve genellikle 40-60 yaş arasında görüldüğünü söyleyen Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Vildan Çerçi “Topuğu çevreleyen yağ dokusu gelen direkt yükün %20-25 ’ini absorbe eder.
Topuktaki bu yağ dokusu yerleşimi ve bölmeli yapısı ile hidrolik bir amortisman görevi görür. Ayak tabanı kaslarının topuk kemiğine yapışma yerinde meydana getirdiği ağrılı hastalık topuk dikenidir” diyerek konuyla ilgili sorularımızı cevapladı:
1- Topuk ağrısı sebeplerinden biri olan topuk dikeni hastalığı nasıl oluşur?
Zorlanmalar sonucunda ayak tabanı kaslarının topuk kemiğine yapıştığı yerde minik yırtıklar ve zedelenmeler oluşur. Zaman içinde bu bölge kireçlenir ve dikenimsi bir görünüm alır. Ağrıya neden olan bu dikenimsi çıkıntı değildir bu sadece bir sonuçtur. Dokularda meydana gelen zedelenmeler dokuların sertleşip kısalmalarına neden olurlar. Tekrarlayan zorlanmalar yeniden yırtılmalara ödem ve ağrıya neden olur.
Topuk Dikeni Tedavisi ve Alternatif Çözüm Yolları
2-Topuk Dikeni olan hastaların şikayetleri nelerdir?
Bu hastalar özellikle sabahları yere bastıklarında topuklarında ağrı hissederler bir süre yürüyünce ağrı azalır ancak uzun süre ayakta kalınca ve çok yürüyünce ağrı tekrar şiddetlenir. Ağrı oldukça inatçıdır ve yıllar boyunca devam edebilir.
3-Topuk Dikeni kimlerde görülür?
Kilolu ayak tabanındaki kaviste düşüklük veya aşırı kavislenme olan kişilerde uzun süre ayakta kalmayı ve yürümeyi gerektiren işlerde çalışanlarda zorlayıcı sportif aktivite yapanlarda daha sık görülür.



saglikcini.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar

Etiketler

Adet Döneminde Hamile Kalmak Mümkünmü (1) Ağrısız ve Sağlıklı Bir Doğum İçin Yöntemler (1) Akne ve Sivilce İçin Doğal Çözümler Bitkisel Tedaviler (1) Anne Adaylarının Hamilelik Döneminde Yaptırması Gereken Testler (1) Anne ve Hamilelik Kategorisi (1) Ayva Reçeli Nasıl Yapılır Oktay Usta Tarifi Malzemeleri (1) Ben ve Lekeleri Nasıl Yok Edilir - Tedavisi (1) Böğürtlen Reçeli Nasıl Yapılır Oktay Usta Tarifi Malzemeleri (1) Cilt Bakımı Kategorisi (1) Cilt Beyazlatma Yöntemleri Bitki Kürleri Tedavileri (1) Cilt Lekelerine Bitkilerle Çözüm Tedavi (1) CymPlus ile Kısırlık Tedavisi (1) Çilek Reçeli Nasıl Yapılır Oktay Usta Tarifi Malzemeleri (1) Hakkımızda (1) Hamile (Gebe) Kalmayı Kolaylaştıran Yöntemler Bilgiler (1) Hamilelikte Beslenme (1) İdrarla Gebelik Hamilelik Testleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler (1) İkiz Bebek Büyütürken Dikkat Edilmesi Gerekenler (1) İletişim (1) İncir Reçeli Nasıl Yapılır Oktay Usta Tarifi Malzemeleri (1) Kadın Cinsel Hastalıkları - Vajinismus Tedavi Teknikleri (1) Kadın Hastalıkları Kategorisi (1) Kadınlarda Adet ve Adet Dönemi (1) Kakao Yağı Neye İyi Gelir (1) Kendi Kendine Kanser Taraması Kanserin Belirtileri (1) Lazer ile Cilt Tedavisi Nasıl Yapılır ve Çeşitleri (1) Pempe Maske Nedir Nasıl Yapılır (1) Portakal Reçeli Nasıl Yapılır Oktay Usta Tarifi Malzemeleri (1) Reçel Tarifleri Kategorisi (1) Reklam Ver (1) Soru Cevap Hattı - Siz Sorun Biz Cevaplayalım Yayınlayalım (1) Suda Doğum Nasıl Yapılır Avantajları - Video izle (1) Tıbbi Sorumluluk (1) Topuk Dikeni Hastalığı ve Tedavisi (1) Vajina Kanseri Nedenleri ve Tedavisi (1) Vajinal Kaşıntı ve Vajinal Akıntı Tedavisi (1) Vişne Reçeli Nasıl Yapılır Oktay Usta Tarifi Malzemeleri (1)

Bu Blogda Ara