5 Ekim 2011 Çarşamba

Kakao Yağı Neye İyi Gelir

Kakao Yağı Neye İyi GelirCilt çatlakları, epilasyon sonrası yıpranan cildin tedavi edilmesi, sağlıklı ve hızlı bronzluk için kakao yağı bayanların vazgeçilmezleri arasındadır. Üstelik hoş kokusu sayesinde vücutta ınanılmaz bir rahatlık vermektedir.İstenmeyen Tüylerden Kurtulduktan Sonra Rahatlamak İçin Kakao Yağı Kullanın İstenmeyen tüylerden kurtulmak için tercih edilen yöntemler; ağda, cımbız, jilet, tüy dökücü krem gibi işlemlerden sonra cildinizde kızarıklık ve kuruma görülebilir. Hem yüz hem de vücutta rahatlama sağlamak için cildinizin neme ihtiyacı vardır. Nem; cildinizin parlayıp, esneklik kazanmasını sağlar. İçeriğindeki besleyici ve nemlendirici maddeler sayesinde kakao yağı; cildinize ihtiyaç duyduğu bakımı sunacaktır.
Epilasyon işleminiz bittikten sonra pamuk yardımıyla kakao yağını ilgili bölgelere sürün. Yuvarlak hareketlerle masaj yaparak cildinize yedirin. Uygulama sonrası cildinizin rahatladığını hissedeceksiniz.
Cilt Çatlaklarını En Aza İndirmek İçin Kakao Yağı Kullanın
Hızlı kilo alıp verme, cilt kuruluğu gibi nedenlere bağlı olarak göğüs, basen ve göbek bölgesinde cilt çatlakları oluşabilir. Özellikle hamilelik döneminde hızla kilo alımı cildin çatlamasında önemli bir faktördür.
Hamile olduğunuzu öğrendiğiniz andan itibaren cildinizde çatlamaları önlemek, yoğun nemlendirme yapmak için kakao yağını tercih edebilirsiniz. Her banyo sonrası göğüs, basen, kol ve göbek bölgenize kakao yağını masaj yaparak sürün.
Hızlı Bronzlaşma
Kumral ve beyaz tenli kadınların güneşlenirken karşılaştıkları durumlardan biri cilt renginin sadece kızarmasıdır. Hayalinizdeki bronz tene kavuşmak için güneşlenirken kakao yağını tercih edebilirsiniz.
Püskürtmeli kapaklı cam bir şişenin içinde eşit oranda kayısı ve kakao yağını karıştırın. Güneşlenmeye başlarken cildinizin hassasiyet oranına uygun güneş koruma kremini sürün. Koruma kremi cildiniz tarafından emildikten sonra kakao ve kayısı yağı karışımını cildinize püskürterek uygulayın. Hızlı bronzlaşma sırasında cildinizde renk farklılıkları olmaması için kakao ve kayısı karışımını yuvarlak hareketlerle masaj yaparak sürmeye ve her bölgeye eşit oranda dağıtmaya özen gösterin.
Hızlı bronzlaşma için kakao yağı karışımını tercih ediyorsanız; en fazla 3 gün ardı ardına kullanmaya dikkat edin. Kakao yağı cildin hızlı yanmasını sağladığı için 3 günden fazla sürekli kullanımda istediğinizden fazla cildinizin kararmasına neden olabilir.


saglikcini.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar

Etiketler

Adet Döneminde Hamile Kalmak Mümkünmü (1) Ağrısız ve Sağlıklı Bir Doğum İçin Yöntemler (1) Akne ve Sivilce İçin Doğal Çözümler Bitkisel Tedaviler (1) Anne Adaylarının Hamilelik Döneminde Yaptırması Gereken Testler (1) Anne ve Hamilelik Kategorisi (1) Ayva Reçeli Nasıl Yapılır Oktay Usta Tarifi Malzemeleri (1) Ben ve Lekeleri Nasıl Yok Edilir - Tedavisi (1) Böğürtlen Reçeli Nasıl Yapılır Oktay Usta Tarifi Malzemeleri (1) Cilt Bakımı Kategorisi (1) Cilt Beyazlatma Yöntemleri Bitki Kürleri Tedavileri (1) Cilt Lekelerine Bitkilerle Çözüm Tedavi (1) CymPlus ile Kısırlık Tedavisi (1) Çilek Reçeli Nasıl Yapılır Oktay Usta Tarifi Malzemeleri (1) Hakkımızda (1) Hamile (Gebe) Kalmayı Kolaylaştıran Yöntemler Bilgiler (1) Hamilelikte Beslenme (1) İdrarla Gebelik Hamilelik Testleri Hakkında Bilinmesi Gerekenler (1) İkiz Bebek Büyütürken Dikkat Edilmesi Gerekenler (1) İletişim (1) İncir Reçeli Nasıl Yapılır Oktay Usta Tarifi Malzemeleri (1) Kadın Cinsel Hastalıkları - Vajinismus Tedavi Teknikleri (1) Kadın Hastalıkları Kategorisi (1) Kadınlarda Adet ve Adet Dönemi (1) Kakao Yağı Neye İyi Gelir (1) Kendi Kendine Kanser Taraması Kanserin Belirtileri (1) Lazer ile Cilt Tedavisi Nasıl Yapılır ve Çeşitleri (1) Pempe Maske Nedir Nasıl Yapılır (1) Portakal Reçeli Nasıl Yapılır Oktay Usta Tarifi Malzemeleri (1) Reçel Tarifleri Kategorisi (1) Reklam Ver (1) Soru Cevap Hattı - Siz Sorun Biz Cevaplayalım Yayınlayalım (1) Suda Doğum Nasıl Yapılır Avantajları - Video izle (1) Tıbbi Sorumluluk (1) Topuk Dikeni Hastalığı ve Tedavisi (1) Vajina Kanseri Nedenleri ve Tedavisi (1) Vajinal Kaşıntı ve Vajinal Akıntı Tedavisi (1) Vişne Reçeli Nasıl Yapılır Oktay Usta Tarifi Malzemeleri (1)

Bu Blogda Ara